top of page
Macaroons

Huisregels

Logo_edited.jpg

Annuleren

Bij het verzetten of annuleren van je afspraak, dien je dit minimaal 24 uur van te voren te doen, dit kan telefonisch of via whatsapp.
Annuleren korter dan 24 uur voor aanvang van de afspraak kan alleen telefonisch en daarbij ben ik genoodzaakt 50% van de geboekte behandeling in rekening te brengen voor de gereserveerde tijd! Voor elke afspraak word je op tijd verwacht. Bij 10 minuten te laat komt de gemaakte afspraak te vervallen en wordt 100% van de geboekte behandeling in rekening gebracht.

Logo_edited.jpg

Privacy

De verwerking van persoonsgegevens geschiedt in overeenstemming met toepasselijke Nederlandse wet- en regelgeving op het gebied van privacy. Je persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt door Nagelsalon You&Me en worden niet verstrekt aan derden.
Zes maanden na je laatste bezoek aan de salon zullen je gegevens uit het systeem worden verwijderd.

Logo_edited.jpg

Kwaliteit

Kunstnagels worden alleen gezet bij personen van 18 jaar en ouder. Gellak op de natuurlijke nagels wordt alleen aangebracht bij personen van 16 jaar en ouder. In verband met hygiëne is het niet toegestaan om tijdens de behandeling te roken en/of te eten. Huisdieren, kinderen en mobiele telefoons zijn tijdens de behandeling niet toegestaan wegens waarboging kwaliteit.
Ik doe er alles aan om een goede kwaliteit, diensten en producten te leveren, maar het kan een keer voorkomen dat je niet tevreden bent of een klacht hebt. In dat geval stel ik het zeer op prijs dat je contact met mij opneemt, zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

bottom of page